Over ons

Passie voor het onderwijs en boordevol ervaring daarin. Dat geldt voor alle (geregistreerde) orthopedagogen in het zorgteam van Focus ZebrA. Verschillende deskundigen met ieder een eigen expertise. Zo versterken we elkaar. Maar onze kracht ligt ook in ons brede netwerk. Experts waarmee we al jaren succesvol samenwerken. Zo schakelen we in elke situatie de juiste specialistische hulp in.

“Een nieuwe stap,

een groot verschil”

Foto Frans Jaspers

Frans Jaspers

Frans is eigenaar van Focus on U: een netwerkorganisatie van adviseurs en trainers die zich richt op het versterken van onderwijsteams. Inmiddels werkt hij al meer dan 25 jaar als coach, supervisor en mediator voor organisaties en professionals in veranderingsprocessen.

Foto Ben Franssen

Ben Franssen

Ben heeft als adviseur/gz-psycholoog in het speciaal en voortgezet onderwijs gewerkt. Daarna is hij twaalf jaar directeur geweest van de Taalbrug in Eindhoven. Een samenwerking van drie scholen voor kinderen met auditieve en communicatieve problemen. Hij stond aan de wieg van deze fusie.

Foto Erik Wissink

Erik Wissink

Erik werkte als orthopedagoog en onderwijskundige binnen de onderwijsadviessector in Zuidoost-Nederland. Onder andere als directeur externe relaties. Zijn focusgebieden? Onderwijsvernieuwing, leerlingenzorg en organisatieontwikkeling. Tevens is hij initiatiefnemer van het Ouder-Kindcentrum (OKC) in Helmond.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Stuur ons een e-mail

Focus ZebrA